Offisiell nettside
  • Om Kragerø Resort
  • Norsk Norsk

Valgt tilbud: ROMANTIC UPGRADE

Du har ikke valgt noen datoer ennå

  Vis alle pakker

ROMANTIC UPGRADE

Fra 3 210 NOK

Per gjest

 

Ta med din kjære eller en venn til Kragerø Resort, og nyt et opphold fylt med velvære og avslapning.

På ankomstdagen kan dere sjekke inn fra kl 15.00. På rommet venter musserende i kjøler og sjokolade. Badekåpe og tøfler vil ligge klart på sengen, slik at dere kan skifte og gå direkte til vårt avslappende spa-område.

Som vår gjest har du fri entrè til basseng, utendørs jacuzzi, caldarium, kaldkulp og badstue med utsikt over Norges vakreste skjærgård.

Nyt en deilig duomassasje sammen med din kjære. Dette er en avslappende og deilig opplevelse å dele med den du er glad i. I denne behandlingen masserer vi hele kroppen. Vi fokuserer også på hender og føtter, ansikt og hodebunn. Dette er en perfekt behandling for deg som vil senke skuldrene og slappe av. *Denne behandlingen er inkludert i pakkeprisen.

Etter spa og avslappning byr vi på dagens middag. Sov ut i deilige senger og våkn opp med ny energi.På morgenen venter en deilig frokost i vår restaurant Utsikten. Her kan dere nyte maten sammen med utsikt over skjærgården i Kragerø. Hele avreisedagen har dere fri inngang til spa og trening.

 

Pakkelengde: Fra 1 dag
Gyldige dager for ankomst: fre., søn.

 

Pakken inkluderer

  Duomassasje
  Musserende og sjokolade
  Inngang til spa
  Frokost
  Dagens middag
  Badekåpe og tøfler

Bestill pakker og tilbud

Endre søk
Lukk
Kalenderen viser tilgjengelige ankomstdager for ROMANTIC UPGRADE . Velg ankomstdag nedenfor eller se flere datoer og andre tilbud
Ankomst:
Antall rom og gjester:
Kampanje- eller agentkode